Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

BEPA IMPEX KFT.

1037. Budapest, Bécsi út 232.

Adószám:12030853-2-41

A weboldalunk címe: https://bepa.hu.

A BEPA IMPEX KFT. elkötelezett az ügyfelei és mindazok személyes adatainak és magánéletének védelme iránt, akik felkeresik honlapjainkat. A jelen Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) elsősorban az ügyfelek személyes adatok interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, de megfelelően alkalmazandó a kizárólag papíralapú vagy egyéb adathordozón a birtokában lévő adatokra, melyekhez a vele kapcsolatba került ügyfelektől jut, például marketing akciók keretében. A Szabályzat leírja, hogy a BEPA IMPEX KFT. milyen adatokat és milyen módon gyűjthet Önt illetően, azokat a BEPA IMPEX KFT., a kereskedelmi hálózat tagjai és beszállítóik hogyan használhatják fel.

A jelen Szabályzat fontos információkat nyújt Önnek személyes adatai védelméről és az ezekre vonatkozó jogairól. A Szabályzatban nem említett adatvédelmi kérdésekben az ÁSZF-ben írt általános adatvédelmi rendelkezések alkalmazandók. A honlap felhasználója a jelen Szabályzatot és a honlap használatának általános szabályairól szóló ÁSZF-et megismertnek és elfogadottnak ismeri el. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, úgy joga van a honlap használatával felhagyni és semmilyen személyes adatot meg nem adni.

1. Ki gyűjti a személyes adatokat (az adatkezelő személye)?

Az Ön adatait a BEPA IMPEX KFT. (székhely: 1037 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 232., telefonszám és e-mail cím: telefonszám és email cím honlapcím: BEPA.HU) gyűjti. 

2. A személyes adatokkal kapcsolatos fogalmak

személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;

különleges adat: a faji eredetre, a nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más meggyőződésre, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adatok;

adatkezelés: alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése. Adatkezelésnek számít adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

adatfeldolgozás: adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint alkalmazás helyétől;

adattovábbítás: ha adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

nyilvánosságra hozatal: ha adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

adatkezelő: a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, illetőleg a végrehajtással adatfeldolgozót bízhat meg. Kötelező adatkezelés esetén adatkezelés célját és feltételeit, valamint adatkezelőt adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg;

adatfeldolgozó: a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

adattörlés: adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

automatizált adatállomány: automatikus feldolgozásra kerülő adatok sora;

gépi feldolgozás: a következő műveleteket tartalmazza, ha azokat részben vagy egészben automatizált eszközökkel hajtják végre: adatok tárolása, adatokkal végzett logikai vagy aritmetikai műveletek, adatok megváltoztatása, törlése, visszakeresése és terjesztése.

3. Adatkezelési alapelvek

  1. adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni;
  2. adatokat csak meghatározott és törvényes célra szabad tárolni, és attól eltérő módon nem szabad felhasználni;
  3. adatoknak tárolásuk céljával arányban kell állniuk, és meg kell felelniük e célnak, azon nem terjeszkedhetnek túl;
  4. adatoknak pontosaknak, és ha szükséges időszerűeknek kell lenniük;
  5. adatok tárolási módjának olyannak kell lennie, amely az adatalany azonosítását csak a tárolás céljához szükséges ideig teszi lehetővé,
  6. nem lehet gépi úton feldolgozni a faji eredetre, a politikai véleményre, a vallásos vagy más meggyőződésre, valamint az egészségre, a szexuális életre vonatkozó személyes adatokat, kivéve, ha a hazai jog megfelelő biztosítékokat nyújt. Ez vonatkozik a büntető ítéletekkel kapcsolatos személyes adatokra is,
  7. megfelelő biztonsági intézkedéseket kell tenni automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés, vagy véletlen elvesztés, valamint a jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására.

4. Adatalanyt védő további garanciák

Mindenkinek joga van arra, hogy

  1. tudomást szerezzen a személyes adatok automatizált állományáról, annak fő céljairól, valamint adatállományt kezelő személyéről és szokásos lakhelyéről vagy székhelyéről;
  2. észszerű időközönként és túlzott késedelem vagy költség nélkül értesüljön arról, hogy egy automatizált adatállományban személyes adatait tárolják-e, és ezekről az adatokról számára érthető formában tájékoztassák;
  3. indokolt esetben ezeket az adatokat helyesbíttethesse, vagy töröltethesse a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósítható módon;
  4. jogorvoslattal élhessen, ha a jogszabályokban foglalt tájékoztatási vagy indokolt esetben közlési, helyesbítési, illetve törlési kérelmét nem teljesítik. Az érintett kérelmére adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatokat. Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. Az érintett, jogainak megsértése esetén, adatkezelő ellen a bírósághoz fordulhat. Adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt köteles megtéríteni. Az érintettel szemben adatkezelő felel adatfeldolgozó által okozott kárért is. Adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Személyes adat akkor kezelhető, ha

  1. ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
  2. azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből – adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.

Különleges adat akkor kezelhető, ha

  1. az adatkezeléshez az érintett írásban hozzájárul, vagy
  2. a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra vonatkozó adatok esetében, az nemzetközi egyezményen alapul, vagy Alkotmányban biztosított alapvető jog érvényesítése, továbbá a nemzetbiztonság, a bűnmegelőzés vagy a bűnüldözés érdekében törvény elrendeli;
  3. egyéb esetekben azt törvény elrendeli.

Az adatkezeléssel és a látogatók személyes adatainak a védelmével kapcsolatos előírások kizárólag a természetes személyekre vonatkoznak tekintettel arra, hogy a személyes adatok is kizárólag természetes személyek vonatkozásában értelmezhetőek (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján), ezért jelen adatvédelmi politika kizárólag a weboldalon regisztráló természetes személyek személyes adatainak kezelése vonatkozásában bír kötelező erővel.

Adatkezelés célhoz kötöttsége:

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.

Adatbiztonság:

Adatkezelő, illetőleg tevékenységi körében adatfeldolgozó köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, köteles továbbá megtenni azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítani azokat az eljárási szabályokat, amelyek az adatvédelmi törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az adatokat védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás vagy törlés, illetőleg sérülés vagy a megsemmisülés ellen.

5. Milyen adatokat gyűjtünk?

Választása szerint Ön személyes adatainak megadása nélkül is hozzáférhet weboldalainkhoz és böngészhet azokon.

A « személyes adat » kifejezés az összes olyan információt jelenti, amely közvetlenül vagy közvetetten, egy azonosító szám alapján vagy a hozzátartozó egy vagy több adat alapján beazonosított vagy beazonosítható természetes személyre vonatkozik. 

Amennyiben a BEPA IMPEX KFT. gyűjti az Ön személyes adatait, ez az adatgyűjtés bizalmas adatkezeléssel és átlátható módon történik.

Az Ön személyes adatait vagy kérdőíven keresztül, vagy az Önnek a BEPA IMPEX KFT. felületeinkre való jelentkezésekor, vagy pedig az oldalainkon való böngészéskor gyűjtjük, minden esetben megjelölve a cél eléréséhez kötelezően megadandó adatokat. Ha Ön nem kívánja ezeket az adatokat megadni, úgy ténylegesen nem férhet hozzá honlapjaink bizonyos szolgáltatásaihoz és funkcióihoz, emellett nem lesz jogosultsága termékeinket és szolgáltatásainkat interneten keresztül megvásárolni. A nem kötelezően megadandó további adatok gyűjtésének célja az Ön jobb megismerése a termékeink és szolgáltatásaink szempontjából nézve, így ezen adatok megadása szabad elhatározás alapján történik, a megadásukat Ön megtagadhatja. 

AZ BEPA IMPEX KFT. minden szükséges intézkedést megtesz minden időben azért, hogy az általa kezelt személyes adatok pontosan és, ha szükséges, naprakészek legyenek.

Milyen adatkezelések történnek a Honlap működése során?

Regisztráció

Ön a weboldalon történő regisztrációjával adta meg kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adatait a fenti célok érdekében kezeljük (jogalap: érintett hozzájárulása)

Adatkezelés célja: Ezeket a személyes adatokat azért gyűjtjük és kezeljük, hogy az Ön által a honlapon beküldött megkeresésre válaszolni tudjunk, vagy teljesíteni tudjuk a megkeresésével kapcsolatos törvényes kötelezettségünket.

Kezelt adatok köre: név, e-mail cím, szállítási cím (irányítószám, település, utca, házszám), illetve, ha a szállítási és a számlázási cím eltér, úgy a számlázási cím (irányítószám, település, utca, házszám) is

Adatkezelés időtartama: A regisztráció során megadott személyes adatait addig kezeljük, amíg Ön törli felhasználói fiókját, vagy egyéb úton kéri személyes adatainak a törlését, vagy visszavonja az adatkezeléshez adott hozzájárulását. Amennyiben a regisztrációt követően terméket is rendelt tőlünk, akkor a regisztrációkor megadott adatokat a megrendelés teljesítése, majd a garanciális kötelezettségek teljesítése érdekében tovább kezeljük.

A Felhasználó hozzájárulását a regisztráció felületén található, erre szolgáló üres checkbox kipipálásával teheti meg. A hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

A GDPR 13. cikkének megfelelve BEPA IMPEX KFT. jelen szabályzat útján kifejezetten tájékoztatja Felhasználót, hogy a Honlapon történő regisztráció feltétele a jelen pontban meghatározott adatok megadása.

Kik ismerhetik meg a személyes adatokat (adattovábbítás)?

AZ BEPA IMPEX KFT. jogosult megosztani az Ön személyes adatait a BEPA IMPEX KFT. partnereivel és a kereskedelmi hálózatával. Alvállalkozók közreműködését vehetjük igénybe (minden közreműködő köteles a személyes adatokat az utasításaink szerint kezelni) a személyes adatok teljességének vagy egy részük kezelése céljából, a szerződéses szolgáltatásuk teljesítéséhez szükséges mértékben (például: honlap tárhely, honlap felhasználásához kapcsolódó szolgáltatások nyújtása vagy kereskedelmi ajánlatok küldése). 

Az adatok biztonsága és bizalmas jellege

AZ BEPA IMPEX KFT. a neki megadott személyes adatokat – főszabály szerint – nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

AZ BEPA IMPEX KFT. megfelelő védőintézkedéseket tesz az Ön személyes adatai bizalmas jellegének megőrzéséért, biztonságáért és annak megakadályozásáért, hogy ezen adatok kárt szenvedjenek, törlődjenek vagy felhatalmazással nem rendelkező harmadik személyek azokhoz hozzáférjenek.

A személyes adatokhoz hozzáférés szigorúan a munkavállalókra, valamint megbízottakra és a feladatukhoz szükséges mértékre korlátozódik, akiket titoktartási és bizalmas adatkezelési kötelezettség terhel.

Adattulajdonosi jogok és jogérvényesítés

A Felhasználó ingyenes tájékoztatást kérhet személyes adatai kezelésének részleteiről, valamint jogszabályban meghatározott esetekben kérheti azok helyesbítését, törlését, zárolását, vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.

Hozzáférési jog: a Felhasználó visszajelzést kaphat a BEPA IMPEX KFT.-tól személyes adatainak kezeléséről és ezekhez a személyes adatokhoz, illetve kezelésük részleteihez hozzáférhet.

Helyesbítéshez való jog: a Felhasználó kérésére a BEPA IMPEX KFT. indokolatlan késedelem nélkül helyesbíti a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat, illetve jogosult kérni a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.

Törléshez való jog: a Felhasználó kérésére a BEPA IMPEX KFT. törli a rá vonatkozó személyes adatokat, ha azok kezelésére a BEPA IMPEX KFT.-nak nincsen szüksége, vagy visszavonja hozzájárulását, vagy tiltakozik az adatkezelés ellen, vagy kezelésük jogellenes.

Elfeledéshez való jog: a Felhasználó törlésre irányuló kérelméről – ha igényli – a BEPA IMPEX KFT. igyekszik értesíteni minden olyan adatkezelőt, aki a Felhasználó esetlegesen nyilvánosságra került adatait megismerte, illetve megismerhette.

Adatkezelés korlátozásához való jog: a BEPA IMPEX KFT. – a Felhasználó kérésére – korlátozza az adatkezelést, ha a személyes adatok pontossága vitatott, vagy jogellenes az adatkezelés, vagy a Felhasználó tiltakozik az adatkezelés ellen, illetve ha a BEPA IMPEX KFT.nak nincsen szüksége a továbbiakban a megadott személyes adatokra.

Adathordozhatósághoz való jog: a Felhasználó a rá vonatkozó, általa megadott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkaphatja, illetve ezeket továbbíthatja egy másik a BEPA IMPEX KFT.nak.

AZ BEPA IMPEX KFT. a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 nap – tiltakozás esetén 15 nap – alatt megvizsgálja, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, amelyről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Ha a BEPA IMPEX KFT. a Felhasználó kérelmét nem teljesíti, döntésében közli a kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait a Felhasználóval.

A Felhasználó a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, valamint az Infotv.-ben foglaltak szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; https://www.naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html) fordulhat és panaszt tehet.

Kiskorúak személyes adatainak védelme

AZ BEPA IMPEX KFT. internetes weboldalai (továbbiakban együtt: weboldalak, vagy honlapok) általánosságban nem 14 év alatti kiskorúaknak szólnak. Ezért nem gyűjtünk és nem kezelünk 14 év alatti gyermekekről személyes adatokat igazolható és annak ismeretében tett szülői vagy gondviselői (továbbiakban együttesen: szülői) hozzájárulás nélkül, hogy a gyermek szülei kérhetik a gyermekre vonatkozó adatok kiadását és törlését.

Amennyiben az adatfeldolgozás vagy adatkezelés során válik nyilvánvalóvá a BEPA IMPEX KFT. számára az életkor, úgy az adatok felhasználhatók a szülői hozzájárulás beszerzése céljából. 

Cookies (sütik)

A honlapok cookie-kat, másként sütiket alkalmaznak a felhasználók preferenciáihoz való alkalmazkodás és az internet oldalak optimalizálása érdekében. Abból a célból, hogy Ön az oldalhoz és a szolgáltatásokhoz kapcsolódhassék és azokat személyre szabhassa, a weboldal szerverei sütiket telepíthetnek az Ön számítógépére. Ezek a sütik megkönnyítik a böngészést és az internetes oldal használatát.

A cookie-k kezelése

A cookie-k kezelésére több lehetőség is kínálkozik. A beállítások módosítják az internetes szörfölést és a cookie-k engedélyezését megkívánó szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor megteheti vagy módosíthatja az alábbiakban leírt módon. A választási lehetőségeket az internetes szoftver kínálja fel. A szoftvert beállíthatja úgy, hogy a cookie-kat a terminál regisztrálja, vagy éppen ellenkezőleg elutasítsa őket, vagy automatikusan mindet, vagy a küldő személye szerint megszűrve. A szoftvert úgyis beállíthatja, hogy a cookie-k engedélyezését vagy elutasítását esetenként kínálja fel, mielőtt az adott cookie regisztrálásra kerülne a terminálon.

Cookie-k engedélyezése

A cookie-k engedélyezése egy terminálon elsősorban a terminál felhasználójának az akaratától függ, amit bármikor kifejezhet vagy módosíthat ingyenesen a navigációs szoftver által felkínált módon. Ha Ön hozzájárul a cookie-k regisztrálásához a terminálon, az Ön által megtekintett oldalakba és tartalmakba épített cookie-k ideiglenesen egy erre a célra szolgáló helyen tárolódnak a terminálban, ahonnan csak a küldő tudja felszabadítani azokat.

Cookie-k letiltása

Ha nem engedélyezi a cookie-k regisztrálását a terminálon, vagy az ott regisztráltakat törli, bizonyos funkciókhoz nem fog hozzáférni, amelyek azonban szükségesek lehetnek a honlapunkon/alkalmazásunkon való szörföléshez. Ez történik például, ha olyan tartalmakhoz vagy szolgáltatásokhoz szeretne hozzáférni, amelyekhez azonosítania kellene magát. Ugyanez történik akkor is, ha mi – vagy a partnereink – nem tudjuk felismerni az Ön terminálja által használt internetes szoftvert, műszaki célokból a nyelvi, megjelenítési paramétereit vagy az országot, ahonnan a terminálja rákapcsolódott az internetre. Ilyen esetben elhárítjuk a felelősséget a szolgáltatások csökkentett működéséből fakadó következményekért, amelyek azért történhetnek, mert Ön elutasította vagy megszüntette a működéshez szükséges cookie-kat.

Az oldalunkon található cookie-k

Amikor Ön rákapcsolódik a honlapunkra, az Ön hozzájárulásával sütifáljokat telepíthetünk az Ön termináljára, amely felismeri az Ön termináljának keresőprogramját az adott sütifájl érvényessége alatt. A sütifájlokat az alábbiakban meghatározott célokra használjuk fel, annak megfelelően, hogy Ön hozzájárult-e ehhez az Ön által használt navigációs szoftver paraméterei alapján, amikor belépett a weboldalra oldalra. A döntését bármikor megváltoztathatja.

Az általunk küldött Cookie-k lehetővé teszik, hogy:

– statisztikákat állítsunk fel és mérjük a honlapot alkotó elemeink látogatottságát és használatát (meglátogatott rovatok és tartalmak), így javítani tudjuk a működését és növelni a szolgáltatásaink iránti érdeklődést; 

– a honlapunk kialakítását az Ön terminálján megjelenő preferenciák szerint változtassuk meg (használt nyelv, képfelbontás, használt operációs rendszer, stb), az Ön terminálján található leolvasási és megjelenítési szoftverek és eszközök segítségével;

– Ön eltárolja a mi honlapunkon /alkalmazáson kitöltött nyomtatvány adatait (bejelentkezéskor vagy belépéskor), vagy az Ön által a honlapunkon kiválasztott termékekre, szolgáltatásokra vagy információkra vonatkozó adatokat (megrendelt szolgáltatás, kosár tartalma, stb);

– Ön hozzáférhessen a honlapunk fenntartott részeihez, mint például az Ön fiókja, azoknak az azonosítóknak és adatoknak a segítségével, amelyeket Ön korábban megadott nekünk;

– kidolgozhassunk biztonsági intézkedéseket, például amikor megkérjük, hogy lépjen be ismét egy tartalomhoz vagy szolgáltatáshoz egy bizonyos idő elteltével. 

Egyebek

AZ BEPA IMPEX KFT. a Felhasználó aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a Felhasználó által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

Ha a BEPA IMPEX KFT. a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, akkor erről a Felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

AZ BEPA IMPEX KFT. kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

BEPA IMPEX KFT. a felelősségébe tartozóan végzett adatkezelési tevékenységekről nyilvántartást vezet (adatkezelési tevékenység nyilvántartása) a GDPR 30. cikkének megfelelően.

Adatvédelmi incidens a biztonság olyan sérülése, amely a kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi. Adatvédelmi incidens esetén a BEPA IMPEX KFT. a GDPR 33. és 34. cikkei szerint köteles eljárni. BEPA IMPEX KFT. nyilvántartja az adatvédelmi incidenseket, feltüntetve az adatvédelmi incidenshez kapcsolódó tényeket, annak hatásait és az orvoslására tett intézkedéseket.

AZ BEPA IMPEX KFT. bármikor jogosult jelen Szabályzatot egyoldalúan módosítani. AZ BEPA IMPEX KFT. a módosításokról a Felhasználót a Honlap felületén keresztül tájékoztatja. A módosítást követően a Honlap használatának feltétele, hogy a Felhasználó a Honlapon keresztül és az ott biztosított módon azokat kifejezetten elfogadja.

Lényegesebb jogszabályok

Minden művelet az Ön személyes adataival a hatályos jogszabályok tiszteletben tartásával történik. Az adatkezelést illetően az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001. évi CVIII. törvény.

xxxnxx
aflamsex
xnxxx
iporn xxx
arab xxnx